>
BIOSHQIP
Biografia
Zhita Jr. është vëllai i reperit Real 1 (Ilir Zhita).

Më datë 13 Shkurt 2018, Zhita Jr. publikon videoklipin "Lucky Luciano". Projekti është prodhim i Dedas që e ka bërë miksimin dhe masterizimin e kësaj kënge, ndërsa është realizuar nga Inequality Records. Kënga është e zhanrit hip-hop, ndërsa regjinë e videoklipit e ka bërë Patrik Domi, ndërsa kjo është kënga e parë e Zhita Jr. Titulli i këngës është i lidhur me bosin italiano-amerikan të mafisë, Charles ‘Lucky’. Luciano Luciano konsiderohet si “babai” i krimit të organizuar modern në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, si dhe për themelimin e Komisionit të parë të mafisë atje. Njëherësh, ai ka qenë edhe bosi i parë zyrtar i familjes moderne Genovese të Krimit.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}