>
BIOSHQIP
Biografia
Zhaba është një grup nga Kosova i formuar në vitin 2014 nga dy vëllezër të cilët ndikuan njëri-tjetri për të bërë këngë duke u bazuar tek dashuria e tyre për muzikën që nga mosha e hershme. Jane ndikuar nga rryma të ndryshme muzikore si: Rock progresiv, eksperimental, post-rock në elektronikë. Anetaret e grupit Zhaba jane: Lum Tashi (guitar,bass guitar, song composing), Drin Tashi (drums, keyboard, song composing), Blerta Kosova (vocals) dhe Arianit Thaçi (bass guitar).
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}