>
BIOSHQIP
Biografia
Xhino ka lindur ne Kosove dhe e ka filluar muziken qe ne moshe te hershme. Ben pjese ne grupin Double G.

Më datë 4 Dhjetor 2015, Xhino publikon videoklipin "Se S'bone", në bashkëpunim me Sk3rdi.

Më datë 20 Qershor 2016, Xhino publikon videoklipin "Black Diamond", në bashkëpunim me Enxhi Nasufi.

Më datë 17 Korrik 2016, Skerdi publikon videoklipin "Domenikana", në bashkëpunim me Xhino.

Më datë 29 Shtator 2016, Xhino publikon videoklipin "Mos Boni Xixa", në bashkëpunim me D.U.D.A.

Më datë 14 Dhjetor 2016, Xhino publikon videoklipin "Tjeter S'ka", në bashkëpunim me B-Genius.

Më datë 20 Shkurt 2017, Double G publikojnë videoklipin "Ghetto", në bashkëpunim me D.U.D.A, Xhino, Overlord & B-Genius. Për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 1 Gusht 2017, Xhino publikon videoklipin "Dollia", në bashkëpunim me Kola. Muzika e këngës u punua nga Alandy, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga Entermedia.
KATEGORI: