>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 22 Mars 2023, Xhelil & Bekim Havziu publikojnë videoklipin "Mësuesi Ynë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Shpeta Sound.

Më datë 21 Dhjetor 2023, Xhelil & Bekim Havziu publikojnë videoklipin "Vëllai Im". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Ardian Kastrati.

Xhelil & Bekim Havziu kanë njoftuar se më datë 8 Mars 2024, do publikojnë videoklipin "Ramazan". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu.
KATEGORI: