>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertet Orhan Shaniu ne moshen 14 vjeqar ka filluar te merret me muzik.
Reperi me i ri e me i sukseshem u zgjedh ne Vendin ku ai u rrite (Opoj).
I frymezuar nga e kalumja,nga gjerat qe e ka sprovuar jeta dhe askend nuk e ka pas mbeshtetje dmth qe deri ku ka arritur,ka arritur pa ndihmen e askujt!
X-style nuk e ka te percaktuar se qfare muzike kendon,po ate qe e ndjen e thote nepermjet kenges...
Kur i mbushi 16 vjet jeta prap e sprovoj dhe e lendoj me se shumti,kur babai nderroji jete ne moshen 50 vjeqar,Reperi babin e kishte pasur gjithmon ne krahe qe e ka mbeshtetur dhe i ka dhene kurajo qe te vazhdoj edhe me tutje.
X-style sot jeton vetem me familjen e vet dhe keshtu vazhdon te merret prap me muzik.
X-style mendon qe ne te ardhmen do te jete nje reper i sukseshem ne karrieren e tij.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}