>
BIOSHQIP
Biografia
Whitey jeton ne Ferizaj. Kenga par e tij ishte Xan edhe Lean por pasi pa qe muzika tij po lypet ai vazhdoni me kengen Cobain, 2Xannys dhe N'Trap.

Më datë 18 Qershor 2017, Whitey publikon videoklipin "Ball".
DËRGOI: