>
BIOSHQIP
Biografia
Në Dhjetor 1980, Vitore Rusha merr pjesë në Festivali i 19-të në RTSH me këngën "Fshati I Rinisë".

Në Dhjetor 1980, Vitore Rusha merr pjesë në Festivali i 19-të në RTSH me këngën "Dhe Mbi Shkëmb Bukën Prodhojmë".

Në Dhjetor 1981, Vitore Rusha merr pjesë në Festivali i 20-të në RTSH me këngën "Vij Tek Ty, O Fshat".

Në Dhjetor 1983, Vitore Rusha merr pjesë në Festivali i 22-të në RTSH me këngën "Kjo Kala Mal Me Këngë".

Në vitin 2006, Vitore Rusha publikon albumin "Kuvendon Marta Me Gra".

Më datë 31 Mars 2013, Vitore Rusha publikon videoklipin "Bilbili Bjeshkes".

Më datë 8 Prill 2013, Vitore Rusha publikon videoklipin "Oj Dado".

Më datë 10 Maj 2013, Vitore Rusha & Spiro Roko publikojnë videoklipin "Kaliro".

Më datë 21 Tetor 2013, Vitore Rusha publikon videoklipin "Ke Mbetur Në Vetmi".

Më datë 4 Nëntor 2014, Vitore Rusha publikon videoklipin "Here Me Thua Po".

Më datë 10 Dhjetor 2014, Altin Sulku & Vitore Rusha publikojnë videoklipin "Hajde Se Jam Vetëm".

Më datë 17 Gusht 2016, Vitore Rusha publikon videoklipin "Kendo Bilbil Ti Bjeshkeve T'mia".

Më datë 25 Janar 2017, Vitore Rusha publikon videoklipin "Shqiptari Të Erdhën Trimat".

Më datë 24 Qershor 2019, Vitore Rusha & Lisa Bujaj publikojnë videoklipin "Çun Mula".

Më datë 3 Gusht 2023, Gjovalin Prroni & Vitore Rusha publikojnë videoklipin "Shami Kuqja". Muzika e këngës është kompozuar nga Kolë Susaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Behar Neli.