>
BIOSHQIP
Biografia
Në Janar 1995, Visar Rexhepi merr pjesë në Nota Fest 1995 me këngën "Nate E Qete".

Në Janar 1996, Visar Rexhepi merr pjesë në Nota Fest 1996 me këngën "Dëgjoje Zemrën Time".

Në Maj 2010, Visar Rexhepi & Gerta Heta marrin pjesë në Netët e Klipit Shqiptar 9 me këngën "Dashuria Nuk Ka Fe".

Në vitin 2010, Visar Rexhepi publikon albumin "Tabu Teme".

Në Nëntor 2011, Miranda Hashani & Visar Rexhepi marrin pjesë në Kënga Magjike 2011 me këngën "Itinerar".

Më datë 14 Maj 2012, Dani, Zanfina & Visar Rexhepi publikojnë videoklipin "Rinora 4". Videoklipi u prodhua nga Fabrika.

Në Tetor 2012, Visar Rexhepi merr pjesë në Zhurma Show 2012 me këngën "Plage E Pasheruar".

Në Qershor 2014, Visar Rexhepi merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 13 me këngën "Trendafil".

Më datë 27 Mars 2015, Visar Rexhepi publikon videoklipin "Kthema Dashurine".

Më datë 31 Korrik 2021, Shkodran Tolaj publikon videoklipin "Shkupi Dardan", në bashkëpunim me Besiana Mehmedi, Visar Rexhepi & Miranda Hashanin.

Më datë 20 Gusht 2021, Visar Rexhepi publikon videoklipin "Jeta Jone Roman". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Avni Qahili.

Më datë 20 Maj 2022, Visar Rexhepi publikon videoklipin "Vrastare". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Avni Qahili.