>
BIOSHQIP
Biografia
Visar Kasa djali nga Kosova është vlerësuar lart për zërin e tij. Ai në Austri ka shkuar për studime. Studion per piano. I pelqen te kendoje rock alternative dhe jazz. Ne Top Fest 9 u prezantua per here te pare me nje kenge te krijuar nga vete ai, “Edhe ne perendojme”.

Ka marrë votat e duhura. E në këtë mënyrë ka hyrë në rrethin e ngushtë dhe finalen e formatit televiziv “The Voice of Austria”. Por talenti në muzikë e ka drejtuar në një garë të fortë e cila mund ta emëroj edhe si zërin më të mirë në Austri.

Në Qershor 2005, Visar Kasa merr pjesë në Polifest Kids 2005 me këngën "Boksieri".

Në Qershor 2006, Visar Kasa merr pjesë në PoliFest Kids 2006 me këngën "Valle Shqipetare".

Në vitin 2011, Visar Kasa merr pjesë në The Voice of Albania 1.

Në Maj 2012, Visar Kasa merr pjesë në Top Fest 9 me këngën "Edhe Ne Perendojme".

Në Maj 2013, Visar Kasa merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Asaj".