>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo rrjedh prej nje familje atdhetare dhe esht bija e kengtarit te madh akademik Rame Demaj, profesor muzike.
Violeta Demaj prej vitit 2004 fillon me kenget e saja dhe pjesemarrjet neper shume festivale si psh Kosova Fest, Lyra Fest etj. E diplomuar ne degen e solo kendimit po ashtu dhe e diplomuar ne degen e shkencave politike. Eshte shume aktive ne mbremje muzikore dhe dasma.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}