>
BIOSHQIP
Biografia
Video Art janë një produksion shumë i njohur dhe profesinal nga Gjilani. Kanë bashkpunuar me këngëtarë të ndryshëm në realizimin e videove si: Zainfina Ismaili, Noizy, Duda, Ryva Kajtazi, Mihrije Braha etj.

Kanë fituar disa çmime në video festivale të ndryshme si: Zhurma Show, Netet e klipit Shqiptar etj.