>
BIOSHQIP

Ja Me Kënd është E Dashuruar “Gjithnjë” Vesa Luma

15-12-2015
Këngëtarja Vesa Luma tash e një kohë është zhvendosur nga Prishtina dhe jeton me bashkshortin e saj Big Basta në Tiranë.

Na rënë rasti që në intervistat e Vesës të ndjekim gjithmonë se si ajo flet me adhurim për qytetin e Tiranës. Vesa e pëlqen shumë Tiranën dhe thotë se jetesa këtu është e mrekullueshme.

Sot ajo ka publikuar një foto në rrjetin e saj social në Instagram ku shihet e veshur me plot stil dhe në mbishkrimin e fotos ka shkruar: "Allways in love with #Tirana".

Një arsye tjetër pse Vesa e pëlqen Tiranën është edhe klima e botë që mibzotëron në të.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Ja Me Kënd është E Dashuruar “Gjithnjë” Vesa Luma