>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 20 Tetor 2020, Vera Picari publikon videoklipin "Lind E Rrit M'tiron!".

Më datë 23 Nëntor 2020, Vera Picari publikon videoklipin "Kalamojt Jane Mbreti". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Gezim Mneri.

Më datë 27 Janar 2021, Vera Picari publikon videoklipin "Me Kismet, Pa Kismet". Muzika e këngës u punua nga Gezim Mneri, teksti u shkrua nga Anila Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Gezim Mneri.

Më datë 6 Shtator 2021, Vera Picari publikon videoklipin "Zemres I Besova".

Më datë 17 Tetor 2021, Vera Picari publikon videoklipin "Thashetheme". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Gezim Mneri.

Më datë 16 Nëntor 2021, Vera Picari publikon videoklipin "Mall Për Nonën". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Gezim Mneri.

Më datë 9 Dhjetor 2021, Vera Picari publikon videoklipin "Interneti". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Gezim Mneri.

Më datë 15 Qershor 2022, Vera Picari publikon videoklipin "Nga Veriu Ne Tirane", në bashkëpunim me Ibrahim Lokën. Kënga është kompozuar nga Gezim Mneri, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Gezim Mneri & Gezim Mneri.

Më datë 19 Korrik 2022, Vera Picari publikon videoklipin "Gjyshi Im". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga Gezim Mneri.

Më datë 2 Nëntor 2022, Vera Picari publikon videoklipin "Kolazh Popullore Te Shqiperis Te Mesme". Produksioni audio u realizua nga Gezim Mneri.

Më datë 23 Qershor 2023, Vera Picari publikon videoklipin "Kolazh (Napoloni Osmon Aga & Bika Shiu)". Kënga u orkestrua nga Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 12 Shtator 2023, Vera Picari publikon videoklipin "Sa E Bukur Na Ka Dal Nusja". Kënga u orkestrua nga Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 21 Nëntor 2023, Vera Picari publikon videoklipin "Kolazh Synetlliku". Kënga u orkestrua nga Gezim Mneri. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.