>
BIOSHQIP
Biografia
UnFamE perndryshe Limmi, jeton dhe vepron ne Zhur.
Ndjek Msimet ne shkollë te mesme.
Ne fillim kur bëri kengen e parë për disa mosmarrveshje kishte pseudonimin tij Limmi emrin e tija.Mirpo pastaj e ndrroi duke e bërë UnFamE qe d.m.th (pa famë)
Kenga e parë e UnFamE është UnFamE ft Big WoLF - U 3te.
Tashti UnFamE vazhdon edhe me tej te mirret me muzikën RaP
Ku edhe në bashkpunim me shokët e tij e kan formuar grupin qe thirret
Sp3 - Solders PlaneT ThirD
Ku pjesTar te kTij Grupi Janë:
UnFamE
Albo-StyLe
ZhurJa1
ButcheR
ScorN
ConnX
SynCro e shum e shum tjerë.
Sp3 4 life.
DËRGOI: