>
BIOSHQIP
Biografia
Ideja per emrin Ruude Boy erdhi qysh nga fëmijëria, sepse me këtë nofkë e therrisnin shokët e tij. Me rap filloi te merret qysh prej vitit 2007 dhe edhe kënga e ti e par ishte "Fly Away". Ndoshta i njohur për disa prej jush, Trim Jetullahu ka qenë deri tani pjesë e disa prej klipeve më të suksesshëm shqiptare si "M'ke rrejt" - Kida apo "Ti se din se" -
Samanta ft. Onat. Ne vitin 2017, mori pjese "Dance With Me" ne TV Klan. Jeton ne Prishtine.

Më datë 15 Janar 2016, Trim publikon videoklipin "Kur Don Ti".

Më datë 3 Qershor 2016, Trim publikon videoklipin "Bla Bla Bla". Çekiç dhe Vig Poppa kanë krijuar këngën ndërsa për vizuelizimin e saj është kujdesur “XL Films”.

Më datë 15 Korrik 2016, Trimi publikon videoklipin "Hej Goce".

Më datë 1 Dhjetor 2016, Trim publikon videoklipin "Skom Faj".

Më datë 25 Shkurt 2017, Trimi publikon videoklipin "Ring Ring".

Më datë 28 Prill 2017, Çiljeta publikon videoklipin "Bubu", në bashkëpunim me Trim Jetullahu. Muzika e këngës u punua nga Elgit Doda, teksti u shkrua nga Trim Jetullahu, Filloreta Raçi (Fifi), ndërsa për orkestrimin u kujdes Elgit Doda.

Më datë 13 Dhjetor 2017, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Lule Blini". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga vetë Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga Pro Video.

Më datë 24 Mars 2018, Trimi publikon videoklipin "Pa Emer". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga Pro Video.

Më datë 9 Qershor 2018, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Hava Hava". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, teksti u shkrua nga Edlir Begolli, Trim Jetullahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga XL Films.

Më datë 26 Shtator 2018, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Un Amore". Muzika e këngës u punua nga Nurteel, Trim Jetullahu, teksti u shkrua nga vetë Trim Jetullahu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nurteel.

Më datë 9 Dhjetor 2018, Trim Jetullahu publikon videoklipin "La La" dhe është kujdesur vetë për muzikën dhe tekstin e këngës. Orkestrimi i këngës u punua nga Bergin Demaj.

Më datë 13 Janar 2019, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Pa Mu".

Më datë 26 Prill 2019, Trimi publikon videoklipin "Baby", e cila është një këngë ritmike-verore. Muzika dhe tekst i janë realizuar nga vet Trimi, gjersa producenti këngës është artisti Rrzon. “Baby” është vizualizuar edhe me një klip mjaft veror, në të cilin këngëtari Jetullahu shfaqet me një performancë mjaft të veçantë. Ana vizuale e projektit i është besuar produksionir RD Photography.

Më datë 22 Qershor 2019, Trimi publikon videoklipin "Sonte". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Trim Jetullahu. Produksioni audio u realizua nga RZON. Kënga është vizualizuar edhe me një klip mjaft veror, në të cilin këngëtari vjen me një paraqitje mjaft atraktive me shumë femra në klip. Ana vizuale e projektit i është besuar regjisorit Ardian Gjokaj.

Më datë 22 Nëntor 2019, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Amore", në bashkëpunim me Trimin. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga kompania Pro Video.

Më datë 6 Maj 2020, Trimi publikon videoklipin "Suela".

Më datë 4 Dhjetor 2020, Trimi publikon videoklipin "Per Shqipni". Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Trim Jetullahu. Produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 12 Mars 2021, Trimi publikon videoklipin "Merri". Teksti i këngës u shkrua nga Trim Jetullahu. Produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 26 Nëntor 2021, Fatima Ymeri publikon videoklipin "Jena G'zu", në bashkëpunim me Trimin. Muzika e këngës u punua nga Edlir Begolli, ndërsa teksti u shkrua nga Edlir Begolli & Trim Jetullahu. Videoklipi u prodhua nga Pro Video, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 5 Shkurt 2022, Trimi publikon videoklipin "Sa T'kom Dasht". Teksti i këngës u shkrua nga Trim Jetullahu & Edlir Begolli. Produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 7 Tetor 2022, Trim Jetullahu publikon videoklipin "E Mire", në bashkëpunim me Fatmira Breçanin. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Trim Jetullahu & Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 29 Nëntor 2022, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Tradhtare". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Trim Jetullahu & Edlir Begolli. Produksioni audio u realizua nga Edlir Begolli.

Më datë 21 Mars 2023, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Bab". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Trim Jetullahu, teksa për arranzhimin u kujdes Edlir Begolli.

Më datë 9 Qershor 2023, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Loca Loca". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Trim Jetullahu, teksa për arranzhimin u kujdes Edlir Begolli. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 22 Shtator 2023, Trim Jetullahu publikon videoklipin "A M'don". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Trim Jetullahu, teksa për arranzhimin u kujdes Edlir Begolli.

Më datë 16 Mars 2024, Trim Jetullahu publikon videoklipin "Një Cigare". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Trim Jetullahu & Gent Myftaraj, tekstin e shkroi vetë Trim Jetullahu, teksa për arranzhimin u kujdes Edlir Begolli.