>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 5 Korrik 2019, Traboin Mehaj publikon videoklipin "Dashnija Jem".

Në vitin 2019, Traboin Mehaj publikon albumin "Kenge Dasmash 2019".

Në vitin 2023, Traboin Mehaj publikon albumin "Live 2023".

Më datë 9 Qershor 2023, Traboin Mehaj publikon videoklipin "Do Te Dua".

Më datë 29 Tetor 2023, Traboin Mehaj publikon videoklipin "Jeta Ime". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Samir Hajra, ndërsa tekstin e shkroi Valon Biba. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 2 Maj 2024, Traboin Mehaj publikon videoklipin "Bjeri Pishman". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Traboin Mehaj, teksa për arranzhimin u kujdes Samir Hajra. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.