>
BIOSHQIP
Biografia
Fatos Lepaja, i njohur si Tossi G filloi karrieren ne vitin 2009 kur realizoi kengen e pare Tossi G Ft G.Queen "Shkove ti" dhe kenge te tjera.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}