>
BIOSHQIP
Biografia
Në Janar 2016, Pandeli Frroku merr pjesë në Shkodra Fest 2 me këngën "Mos U Ndal", në bashkëpunim me Storm Fire & Tori Dpk.

Më datë 16 Shkurt 2016, Storm Fire publikojnë videoklipin "Prap Gezuar", në bashkëpunim me Pandeli Frroku & Tori Dpk.

Më datë 12 Qershor 2016, Tori publikon videoklipin "Kukësi Jonë".

Më datë 26 Gusht 2016, Tori publikon videoklipin "S'ta Lo Fajin", në bashkëpunim me Sandra.

Më datë 12 Dhjetor 2016, Tori Dpk publikon videoklipin "Mduket Se T'du".

Më datë 5 Prill 2017, Tori publikon videoklipin "Kukesi 2".

Më datë 30 Nëntor 2017, Tori publikon videoklipin "Ti Je Zemer".

Më datë 13 Maj 2018, Tori publikon videoklipin "Pa British". Muzika e këngës dhe orkestrimi u punuan nga Pandeli Frroku.

Më datë 9 Dhjetor 2018, Tori publikon videoklipin "Kallxom" dhe është kujdesur vetë për tekstin e këngës. Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Pandeli Frroku.

Më datë 13 Tetor 2019, Tori publikon videoklipin "Me Shokin". Teksti i këngës u shkrua nga Tori One. Produksioni audio u realizua nga Pandeli Frroku.

Më datë 27 Qershor 2020, Tori publikon videoklipin "TBL".