>
BIOSHQIP
Biografia
TiKi Krasniqi lindi në Kaqanik Të Vjeter, aty ku dhe jeton. TiKi është I apasionuar pas muzikes.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}