>
BIOSHQIP
Biografia
Ardit Breçani i njohur me pseudonimin TidRa, i cili ka bashkpunuar Me Emra te Medhenj Te Muzikes Hip Hop Siç Jan DMC a.k.a Babloki Dhe Stresi, perkatesisht me kengen "Osht e Nxeht" e Lancuar ne vitin 2009 dhe "Ke Ni Per Mu" ne vitin 2011.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}