>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 1 Dhjetor 2011, Thanas Marko publikon videoklipin "Kece Stai Nerite". Videoklipi u prodhua nga Shqipja Master.

Më datë 22 Tetor 2012, Thanas Marko publikon videoklipin "Kolazh". Kënga u orkestrua nga Endrit Furtuna. Videoklipi u prodhua nga kompania Shqipja Master

Më datë 15 Korrik 2013, Thanas Marko publikon videoklipin "Këngë Për Borovën". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Thanas Marko. Videoklipi u prodhua nga kompania Shqipja Master.

Në Nëntor 2013, Thanas Marko merr pjesë në Musical-Fest 2013 me këngën "Dola Shoke Dola".

Më datë 2 Mars 2017, Thanas Marko publikon videoklipin "Hej Hej Dashuria".