>
BIOSHQIP
Biografia
Grupi TDS vinte nga Prishtina dhe përbëhej fillimisht nga 4 anëtarë.
Evente
Në vitin 2007, TDS publikojnë albumin "17 Arsyje", por një nga anëtarët braktis grupin dhe TDS përbëhej nga Dr.Mic (Majk), Onat dhe Mixey.

Më datë 2 Qershor 2011, TDS publikojnë videoklipin "Ka Je", në bashkëpunim me Nora Istrefi. Videoklipi u prodhua nga Pixels Production. Me këtë këngë, TDS u paraqit në këto festivale: Netët e Klipit Shqiptar 10 (2011), VFM 2011 (2011), Zhurma Show 2010 (2010).

Më datë 9 Korrik 2011, Dj Blunt & Real 1 publikojnë videoklipin "Bang Bang", në bashkëpunim me TDS. Videoklipi u prodhua nga Think Creative. Me këtë këngë, Dj Blunt & Real 1 marrin pjesë në VFM 2012 në vitin 2012.

Më datë 30 Korrik 2011, TDS publikojnë videoklipin "Dea". Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative.

Në vitin 2011, MIXEY braktis grupin dhe në grupin TDS mbesin Dr.Mic (Majk) & Onat.

Më datë 28 Prill 2012, TDS publikojnë videoklipin "Mejrem".

Më datë 1 Korrik 2012, TDS publikojnë videoklipin "Syza T'dillit". Videoklipi u prodhua nga Think Creative.

Më datë 9 Korrik 2013, TDS publikojnë videoklipin "Hello". Videoklipi u prodhua nga Pinkmoon Creative.

Më datë 5 Gusht 2013, TDS publikojnë videoklipin "Killa". Videoklipi u prodhua nga Asha.

Në vitin 2013, TDS publikojnë albumin "Hello".

Ne vitin 2013 grupi shpërbëhet dhe të dy i bashkohen labelit të sapo krijuar BABASTARS.