>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2013, Shqipe Hasanaj dhe Stiven Hasanaj publikojnë albumin "Moter E Vella".

Më datë 28 Maj 2014, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Heke Ate Unaze". Teksti u shkrua nga Suzana Fazliu.

Më datë 16 Qershor 2014, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Like E Ke". Teksti u shkrua nga Suzana Fazliu.

Më datë 5 Janar 2016, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Më Mungon".

Më datë 26 Janar 2016, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Ti Po Shkon".

Më datë 18 Korrik 2016, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Pranoje", në bashkëpunim me Arbresha.

Më datë 19 Gusht 2016, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Mos Me Thirr".

Më datë 29 Mars 2017, Stiven Hasanaj & Edona Hasanaj publikojnë videoklipin "Pse Me M'lane".

Më datë 7 Maj 2017, Stiven & Juvi publikojnë videoklipin "Je Si Blic", në bashkëpunim me Gazi.

Më datë 10 Prill 2018, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Ditelindja".

Më datë 2 Maj 2018, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Dashni Me Helm", në bashkëpunim me Shqipe Hasanaj.

Më datë 14 Shkurt 2019, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Jo Jo", në bashkëpunim me Mirlinda Ibishaj.

Më datë 25 Prill 2020, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Ti E Din", në bashkëpunim me Rinorën. Teksti i këngës u shkrua nga Valmir Delija.

Më datë 26 Qershor 2020, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Fustani". Muzika e këngës u punua nga Lili Rama, ndërsa teksti u shkrua nga Valmir Delija. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 7 Maj 2022, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Dhemb". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Nexhat Mujovi (Wirusi), ndërsa tekstin e shkroi Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 9 Shtator 2022, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Mu Kujtove Sot". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bini Nebihu. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.