>
BIOSHQIP
Biografia
Vegim Uflla - Gitare
Ledri Mahmuti - Tupana
Granit Krasniqi - Bas Gitare
Etrit Haxhiu - Vokal
Robert Shala - Gitare/Vokal

Më datë 29 Prill 2014, SOTAP publikojnë videoklipin "Shallfj".

Në vitin 2021, Sotap publikojnë albumin "Sotap".

Më datë 17 Tetor 2022, Sotap publikojnë videoklipin "Diskotekë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë SOTAP.

Në vitin 2023, Sotap publikojnë albumin "Surprizë Ep".