>
BIOSHQIP
Biografia
Sokol Koci eshte I apasionuar pas muzikes. Eshte pjesemarres per te disaten here ne Top Fest. Qe ne moshe te vogel eshte I dhene pas muzikes hip hop. Prej vitit 2008 ai do te ishte aktiv ne muzike duke krijuar dhe duke shkruar tekstet e kengeve te tija.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}