>
BIOSHQIP
Biografia
Ajo eshte motra e Albina Kelmendit dhe ka krijuar band-in e saj te quajtur Sidorela Band. Antaret e grupit jane: Sidorela Kelmendi - Vocals, Durim Tahirukaj - Guitar, Adison Ajeti - Drums, Albin Kelmendi - Synth, Arbnor Gashi - Bass.

Më datë 27 Dhjetor 2018, Sidorela Band publikojnë videoklipin "Hajde Me Mu".

Më datë 26 Maj 2019, Sidorela Band publikojnë videoklipin "Mbrapsht".
KATEGORI: