>
BIOSHQIP
Biografia
SHQIPONJAT është një grup i ri RAP nga Ulqini të cilët me muzikën e tyre janë mjaftë të suksesshëm. Ata nisën karrierën e tyre muzikore ka fundi i 2007-tës dhe është grupi i parë RAP tek shqiptarët e Malit të Zi. Grupin e Shqiponjave e përbëjnë 2 anëtare: XHIBO dhe THE PRICK.

1.Granit Mehmeti (XHIBO): Lindi me 11 Qershor 1990 ne Ulqin (Mali i Zi).
2.Gjergj Shargi Lulaj (THE PRICK): Lindi me 18 Janar 1992 ne Ulqin (Mali i Zi).

Hiti i tyre me i madh eshte kenga "UAT" me Kejsi Tolen.

Në Nëntor 2008, Shqiponjat marrin pjesë në Kënga Magjike 2008 me këngën "Qe Po Vijme".

Më datë 22 Prill 2009, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Cdo Dite".

Më datë 12 Dhjetor 2012, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Duhesh Me Ndryshu", në bashkëpunim me 52oni. Muzika e këngës u punua nga Maringlen Boja.

Më datë 14 Nëntor 2013, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Ke Don Ti Tani".

Më datë 20 Korrik 2016, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Afera".

Më datë 30 Tetor 2016, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Pa Ty".

Më datë 6 Nëntor 2017, Shqiponjat publikojnë videoklipin "Sensitive".

Më datë 29 Prill 2018, Shqiponjat publikojnë videoklipin "100 Times".
DËRGOI: