>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 23 Nëntor 2010, Shqipe Krivenjeva & Lum Fejzullahu publikojnë videoklipin "Fundi Im".

Më datë 13 Prill 2011, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Potpuri Dasmsh 2011".

Në Qershor 2011, Ylber Aliu & Shqipe Krivenjeva marrin pjesë në Çelësi Muzikor 5 me këngën "Nuk E Meriton".

Më datë 10 Tetor 2011, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Lamtumir".

Në vitin 2011, Shqipe Krivenjeva publikon albumin "Nuse U Bona".

Në vitin 2011, Agron Ahmeti & Shqipe Krivenjeva publikojnë albumin "Erdhen Keret".

Më datë 18 Maj 2012, Burim Aliu & Shqipe Krivenjeva publikojnë videoklipin "Si Ti I Gjej 100".

Më datë 7 Tetor 2012, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Gurbeti".

Në vitin 2012, Shqipe Krivenjeva publikon albumin "Neve Nuk Na Dhimset Malli".

Në vitin 2012, Lindita Selimi, Vjollca Selimi & Shqipe Krivenjeva publikojnë albumin "Kalle Vllau Jonë Me Raketa".

Më datë 7 Qershor 2013, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Potpuri Dasmash 2013".

Më datë 7 Qershor 2013, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Potpuri Dasmash Gajde".

Më datë 7 Qershor 2013, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Potpuri Dasmash Me Defa 2013".

Në vitin 2013, Shqipe Krivenjeva publikon albumin "Do Ta Kallim Dhe Pike".

Më datë 13 Prill 2014, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Pse Me M'lan". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Shkumbin Nebihu. Videoklipi u prodhua nga Imagine Films.

Më datë 31 Tetor 2014, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Hape Zemren". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Mujovi (Wirusi), teksti u shkrua nga Vigan Sulejmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhat Mujovi (Wirusi). Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Më datë 18 Qershor 2015, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Harroje". Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Më datë 2 Qershor 2016, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Potpuri Dasmash 3 2016".

Në vitin 2016, Shqipe Krivenjeva publikon albumin "Kenge Dasmash".

Më datë 8 Shkurt 2017, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Sekret".

Më datë 10 Dhjetor 2018, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Dashnia E Motres". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 4 Shtator 2020, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Pa Diaspore Nuk Ban". Muzika e këngës u punua nga Agon Neziri & Kreshnik Avdiu, ndërsa teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 13 Korrik 2021, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Daj Daj I Lumi Daj". Muzika e këngës u punua nga Agon Neziri, teksti u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Agon Neziri. Videoklipi u prodhua nga kompania RGB Entertainment.

Më datë 16 Tetor 2021, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Prej Gurbetit Erdha Oj Nane Dil Te Dera". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Gani Hajra. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 26 Prill 2022, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "U Dorzove". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Bini Nebihu. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 29 Mars 2024, Shqipe Krivenjeva publikon videoklipin "Torta E Kanagjegjit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini.