>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2013, Shqipe Hasanaj dhe Stiven Hasanaj publikojnë albumin "Moter E Vella".

Më datë 2 Maj 2018, Stiven Hasanaj publikon videoklipin "Dashni Me Helm", në bashkëpunim me Shqipe Hasanaj.
KATEGORI: