>
BIOSHQIP
Biografia
Jane te lindura te rritura ne Mushtisht. Kane kenduar prej viteve te 70-ta neper skena ku jane bashkangjitur edhe Motrat Mustafa e te tjere. Se bashku kane realizuar disa albume sic jane: "Potpuri me Bylbylat e Mushtishtit" (2003), "Per Ju Bylbylat E Mushtishtit" (2005), "Bilbilat Potpuri" (2007), "Bilbilat E Mushtishtit" (2009).

SHYHRETI- eshte e martuar dhe ka 5 femije 3 vajza e 2 djem. Eshte e martuar me Luan Salihun. Ka realizuar gjate karrieres se saj me shume se 30 albume. Kengen e ka trashegim nga babai Xhemajli dhe gjyshja e saj dhe prej tyre i ka bere hapat e para. Ajo si bashkepuntor ne muzike e ka pasur Mahmut Feratin me te cilin ka edituar disa albume. Aktualisht jeton ne Prishtine.

SHKURTA: eshte nje kengetare shume e njohur per ne.Ajo ka 4 femije 3 vajza e 1 djale. Eshte e martuar me Hajrush Behlulin.Ate per te kenduar e ka shtyer deshira e nenes se saj. Ajo gjate karrieres se saj ka realizuar permbi 35 albume. I eshte bashkangjitur vajza e saj per te kenduar Gressa dhe me te kane realizuar 1 album me disa kenge.Ajo me familje jeton ne Prishtine.

REMZIA: eshte nje kengetare e cila eshte frymezuar nga arsimtari i muzikes Ibrahim Hamiti.Ajo gjate karrieres se saj ka realizuar permbi 20 albume te cilat kane pasur suksese te jashtezakonshem e sidomos viteve te fundit.Ajo eshte e martuar me Halil Hamzen dhe ka 2 femije 1 vajze dhe 1 djale pra Hamzen dhe Eriolen.Ajo viteve te fundit ka kenduar shume kenge me te vellain Nexhatin dhe kane realizuar mbi 5 albume. Ajo jeton ne Mushtisht me familjen e saj.
DËRGOI:
Evente
Në vitin 2001, Shkurtja Shyhreti Remzia publikojnë albumin "Potpuri Kengesh Popullore Me Yjet".

Në vitin 2005, Shkurtja Shyhreti Remzia publikojnë albumin "Per Ju Bylbylat E Mushtishtit".

Në vitin 2007, Shkurtja Shyhreti Remzia publikojnë albumin "Bilbilat Potpuri".

Në vitin 2009, Shkurtja Shyhreti Remzia publikojnë albumin "Bilbilat E Mushtishtit".