>
BIOSHQIP
Biografia
Shkumbin Ismaili është këngëtar nga Tetova, i cili këndon në stilin e tij unik, formula e tij e shkrirë kombinuar në mënyrë perfekte me disa motive tradicionale që tingëllojnë të përsosura, shfaqjet e tij unike e kanë rritur famën e tij astronomikisht.

Në Prill 2006, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Top Fest 3 me këngën "Ti Largohesh (Jeta Ime)".

Në Maj 2007, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Top Fest 4 me këngën "Vargjet E Fundit".

Më datë 30 Tetor 2008, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "çmallem".

Në Maj 2010, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Top Fest 7 me këngën "E Bukura Ime".

Në vitin 2008, Shkumbin Ismaili publikon albumin "Bindem".

Më datë 4 Shtator 2010, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Mbete Nje Kujtim", në bashkëpunim me Ton Voka.

Më datë 14 Qershor 2012, Gold AG publikon videoklipin "Lamtumire", në bashkëpunim me Shkumbin Ismaili.

Më datë 7 Dhjetor 2012, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "A Me Ke Thene Ti Vete?". Muzika e këngës u punua nga vetë Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga vetë Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Në vitin 2012, Shkumbin Ismaili publikon albumin "Shkurt Dhe Shqip".

Më datë 24 Qershor 2013, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Mos Me Akuzo". Me këtë këngë, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Zhurma Show 2013 në vitin 2013.

Më datë 17 Shkurt 2014, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Shqiperi Nena Ime". Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics.

Më datë 6 Korrik 2014, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Dikur...". Muzika e këngës u punua nga vetë Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga Vigan Sulejmani. Videoklipi u prodhua nga Urban Graphics. Me këtë këngë, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 15 në vitin 2016.

Më datë 29 Gusht 2015, Shkumbin Ismaili & Poni publikojnë videoklipin "Nuk Ta Fal". Muzika e këngës u punua nga Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga Vigan Sulejmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga Max Production. Me këtë këngë, Shkumbin Ismaili & Poni marrin pjesë në Zhurma Show 2015 në vitin 2015.

Më datë 25 Maj 2016, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Te Betohem". Muzika e këngës u punua nga vetë Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga vetë Shkumbin Ismaili.

Më datë 22 Prill 2017, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Se ç'mu Desh". Muzika e këngës u punua nga vetë Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga vetë Shkumbin Ismaili, ndërsa për orkestrimin u kujdes Valter Beqo. Videoklipi u prodhua nga Max Production. Me këtë këngë, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Zhurma Show 2017 në vitin 2017.

Më datë 16 Dhjetor 2017, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Ndoshta Je Penduar". Muzika e këngës u punua nga vetë Shkumbin Ismaili, teksti u shkrua nga vetë Shkumbin Ismaili, ndërsa për orkestrimin u kujdes Valter Beqo. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Në vitin 2017, Shkumbin Ismaili publikon albumin "Nuk Ta Fal".

Më datë 2 Qershor 2018, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Me Ty Dua Te Jem". Muzika DHE teksti u shkruaN nga vetë Shkumbin Ismaili, ndërsa për orkestrimin u kujdes Edi Balili.

Më datë 14 Dhjetor 2018, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Kjo Zemër Nuk Është Gur" dhe është kujdesur vetë për muzikën dhe tekstin e këngës. Videoklipi u prodhua nga kompania Jehona.

Më datë 13 Gusht 2019, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Vetem Ti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 15 Tetor 2019, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Ndjeva Mall". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Në vitin 2020, Shkumbin Ismaili publikon albumin "Ndjeva Mall".

Më datë 26 Gusht 2020, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Mbaje Fjalen". Kënga është punuar në të githë komponentet e saj nga Shkumbin Ismaili.

Më datë 27 Mars 2021, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Shko". Muzika e këngës u punua nga Shkumbin Ismaili, ndërsa teksti u shkrua nga Alketa Dervishaj.

Në Qershor 2021, Shkumbin Ismaili merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 21 me këngën "Mbaje Fjalen".

Më datë 27 Gusht 2021, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Të Mendoj Për Ty Është Kot". Muzika e këngës u punua nga Shkumbin Ismaili. Teksti u shkrua ng Artan B. Gjozi Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 8 Maj 2022, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Mos Dëgjo Fjalët E Botës". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Shkumbin Ismaili. Teksti u shkrua ng Artan B. Gjozi - Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 4 Nëntor 2022, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Sa Me Vjen Inat". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga vetë Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 7 Qershor 2023, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Kush Te Tha". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.

Më datë 27 Tetor 2023, Shkumbin Ismaili publikon videoklipin "Fjalë". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga vetë Shkumbin Ismaili. Videoklipi u prodhua nga kompania MagicPro.
DËRGOI: