>
BIOSHQIP
Biografia
Ai ka lindur ne fshatin Klenje te Bulqizes. Shkollen e meseme e ka mbaruar ne Klenje, per te vazhduar Akademine e Policise. Ne vitin 1987, ka qene korespondent vullnetar i gazetes "Luftetari", ku ka kontribuar vazhdimishte me shkrimet e tij, ne revisten "10 Koriku", me poezi e tregime.
Kohet e fundit ka qene aktiv ne poezite e tij ne "suplementin pena Shqiptare", ku ka botuar shpesh permbledhje me poez,eshte autori i librit poetik "Ne krahet e mallit" qe tashme eshte ne doren e lexuesve,dhe ka ne proces nje liber me skica e tregime.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}