>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertete i Serael eshte Elio KOROVESHI. Studimet e para i ka filluar ne shkolle jopublike "Numani" deri ne klase te trete dhe me pas ne shkollen publike "Jani Bakalli" ku dhe u spikat nga mesuesja e gjuhes shqipe Aferdita Caushaj. Ajo e ndihmoi te zgjeroi horizontin e tij letrar si dhe ndjeshmerine artistike nepermjet shkrimeve dhe teatrit. Shkollen 9 vjecare e perfundoi ne kolegjin "Jules Ferry" ne Bordeaux, France. Me pas vijoi studimet ne liceun e pergjithshem "Fernand Daguin" po ne Bordeaux. Aty beri pjese per tre vjet ne klasen shkencore me specialitet fiziken dhe kimine. Tashme po vijon studimet e larta per gjuhesi te aplikuar ne Universitetin e Bordeaux. Ne arkiven e tij personale ai numberon mbi 40 poezi te cilat pritet te botohen se shpejti.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}