>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2002, Salim Arifi publikon albumin "Kenge Dasmash".

Më datë 1 Shkurt 2007, Salim Arifi publikon videoklipin "Hajde Me Mu".

Në vitin 2011, Salim Arifi publikon albumin "Gezuar Viti 2011 Live".

Në Dhjetor 2012, Salim Arifi merr pjesë në Fest Nota e Artë 2012 me këngën "100 Vjet Shtet".

Në vitin 2015, Salim Arifi & Shyhrete Azizaj publikojnë albumin "Dasmen Po Jau Bajm Per Hajr".

Në vitin 2017, Zyber Avdiu & Salim Arifi publikojnë albumin "Këngë Dasmash".

Më datë 25 Nëntor 2023, Salim Arifi & Feride Dushaj publikojnë videoklipin "Amaneti I Dëshmoreve". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Fatos Canolli, ndërsa tekstin e shkroi Rifat Maxhuni. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 22 Dhjetor 2023, Salim Arifi & Feride Dushaj publikojnë videoklipin "Bolle E Mire Qike Pashë Atë Nanë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Rifat Maxhuni, ndërsa orkestrimi u realizua nga Fatos Canolli. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.
KATEGORI: