>
BIOSHQIP
Biografia
Në Qershor 2004, Sala Bekteshi & Ramize Caka marrin pjesë në PoliFest 2004 me këngën "Mos Trazo Detin".

Në Qershor 2007, Sala Bekteshi & Ramize Caka marrin pjesë në Polifest 2007 me këngën "R Pa Emer Dashuri".

Në vitin 2007, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë albumin "Kalle Kalle Krejt".

Në vitin 2008, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë albumin "Po Bjen Defi".

Në vitin 2009, Ramize Caka, Flora Gashi & Sala Bekteshi publikojnë albumin "Zemra Zemres".

Në vitin 2010, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë albumin "Per Disponimin Tuaj".

Në vitin 2011, Sala Bekteshi publikon albumin "Me Mungon".

Në vitin 2013, Sala Bekteshi publikon albumin "Sonte Luhet Vallja".

Më datë 25 Janar 2014, Shaqir Cërvadiku & Sala Bekteshi publikojnë videoklipin "Do Te Ishte Mrekulli". Muzika e këngës u punua nga Shaqir Cërvadiku, teksti u shkrua nga Izet Rraci.

Më datë 22 Korrik 2014, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Një Kafe".

Në vitin 2014, Shaqir Cërvadiku & Sala Bekteshi publikojnë albumin "Fati I Jetes".

Në vitin 2015, Sala Bekteshi publikon albumin "Sot Nuse Po Shkoj".

Në vitin 2016, Sala Bekteshi publikon albumin "Lulë Nafaka".

Më datë 23 Maj 2017, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Mire Se Erdhe".

Më datë 1 Korrik 2017, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Mergimtar".

Më datë 4 Qershor 2018, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Parisi I Kosoves". Teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku. Për orkestrimin u kujdesën Lulzim Kryeziu dhe Eroll Dogani. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Më datë 27 Tetor 2018, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Ditelindje".

Më datë 1 Shkurt 2019, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Lotët".

Më datë 25 Shtator 2019, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Rizah Bllaca". Teksti i këngës u shkrua nga Milaim Islami.

Më datë 31 Korrik 2020, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Po Vjen Diaspora". Teksti i këngës u shkrua nga Arsim Bunjaku, ndërsa orkestrimi u punua nga Enver Ibrahimi.

Më datë 21 Maj 2022, Sala Bekteshi & Dafina Morina publikojnë videoklipin "Fustani I Kuq". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 10 Qershor 2022, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Për Dashni E Për Burrni". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Arsim Bunjaku, ndërsa orkestrimi u realizua nga Miti Geci. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 23 Prill 2023, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë videoklipin "Nise Oj Nane Vallen". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Sami Aliu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 16 Korrik 2023, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë videoklipin "Ditet E Gurbetqarit". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Sala Bekteshi & Ramize Caka, tekstin e shkroi Suzana Fazliu, teksa për arranzhimin u kujdes Drinor Zymberi. Videoklipi u prodhua nga kompania ProMedia.

Më datë 11 Maj 2024, Sala Bekteshi publikon videoklipin "Shoqet". Muzika e këngës u punua nga Florim Berisha, ndërsa teksti u shkrua nga Milaim Islami. Videoklipi u prodhua nga kompania 2A Production.

Më datë 17 Maj 2024, Sala Bekteshi & Ramize Caka publikojnë videoklipin "Qifti I Ri". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Besnik Zikolli.