>
BIOSHQIP
Biografia
Zërin më melodioz dhe njëri prej pionierve të muzikës së lehtë Shqiptare të fund viteve '60.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}