>
BIOSHQIP
Biografia
Rrok Fran Gjelaj është këngëtar popullor, kryetari i grupit muzikor “Kënga jonë” me qendër në Shkodër. Është nga Malësia e Madhe. Malësia ka shtatë male që janë Hoti, Gruda, Tishi, Koji, Kelmendi, Kastrati, Shkreli. Këta janë shtatë male legjendarë, ku secili ka historitë e veta, ka të veçantat e veta, luftërat, heroizmat, etj…tërë jetën e tij ka qenë përgjegjës i shtëpive të kulturës në disa qytete veriore deri në ardhjen e demokracisë. Së fundmi, ai ka krijuar grupin muzikor “Kënga jonë” me qendër në Shkodër, ku ka marrë pjesë në dhjetëra aktivitet brenda dhe jashtë Shqipërisë.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}