>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 24 Prill 2024, Rool publikojnë videoklipin "All-Star". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Erjet Barbullushi & Gjergj Kaçinari kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa arranzhimi u krye nga Gjergj Kaçinari. Produksioni audio u realizua nga Gjergj Kaçinari.