>
BIOSHQIP
Biografia
Ritmi i Rruges është një i parë dhe më të njohura dhe më të suksesshëm rap grup shqiptar, i cili gjithashtu pioneered zhanër dhe shpikur termin shqiptar Rap, për të përshkruar këtë shkrirje të muzikës rap me origjinale shqiptare. Ata vijnë nga Prishtina, kryeqyteti i Kosovës dhe anëtarët e grupit janë Memli Krasniqi dhe Arbër Reçi. Ata formuan grupi Ritmi i Rruges në 1995 dhe kanë lëshuar tre albume. Memli dhe Arber tani janë të zënë me karrierën e tyre, por tifozët e shpresoj se do të kthehet së shpejti, dhe madje edhe më të mirë.

Në Prill 1997, Ritmi I Rruges marrin pjesë në Show Fest 1997 me këngën "Një Ditë Do Të Jetë Më Mirë".

Në vitin 2000, Ritmi I Rruges publikojnë albumin "Bota është E Jona".

Në Shtator 2002, Ritmi I Rruges marrin pjesë në Mikrofoni I Artë 2002 me këngën "Ushtari I Rruges".

Në Maj 2003, Ritmi I Rruges marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 2 me këngën "Ushtari I Rruges".

Në Qershor 2003, Ritmi I Rruges marrin pjesë në VFM 2003 me këngën "Ushtari I Rruges".

Në Dhjetor 2004, Ritmi I Rruges marrin pjesë në Zhurma Show 2004 me këngën "Ushtari I Rruges".

Në vitin 2002, Ritmi I Rruges publikojnë albumin "Obsesion".

Në Qershor 2005, Ritmi I Rrugës marrin pjesë në VFM 2005 me këngën "Përjetësisht".

Në Dhjetor 2004, Ritmi I Rrugës marrin pjesë në Zhurma Show 2004 me këngën "Përjetësisht".

Në Qershor 2005, Ritmi I Rrugës marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 4 me këngën "Përjetësisht".

Në vitin 2004, Ritmi I Rruges publikojnë albumin "Përjetësisht".
DËRGOI: