>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 19 Shtator 2017, RimiH publikon videoklipin "Je E Bukur", në bashkëpunim me Shkelqim Kosova.

Më datë 7 Shtator 2018, RimiH publikon videoklipin "My City Gilan". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga ZeeroMan.

Më datë 14 Shtator 2018, RimiH publikon videoklipin "Nare Nare", në bashkëpunim me ZeeroMan.

Më datë 13 Shkurt 2020, ZeeroMan publikon videoklipin "E Nxet", në bashkëpunim me RimiH. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga ZeeroMan.

Më datë 6 Shtator 2020, Rimih publikon videoklipin "Bojna Party", në bashkëpunim me Flun.