>
BIOSHQIP
Biografia
Lidhja e Rilind Alimanit me këngën ka nisur që në moshën 5-vjeçare. Aktualisht vijon studimet në Fakultetin e Muzikës në Tetovë, duke bërë që muzika të jetë jo thjesht pasion por edhe profesion për të. Ka qenë pjesëmarrës në disa festivale fëmijësh dhe në koncerte të ndryshme. Gjithashtu ai ka studion e tij muzikore, ku prej disa vitesh punon bashkë me ekipin.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}