>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertete eshte Granit Zeqiri dhe eshte marr mr muzike qysh ne vitin 2005. Ka shume këngë dhe ka kompozuar edhe per kengetare te tjere. Ne vitin 2006 formoi grupin HGA historical Gold Army me ne krye Readin.

Më datë 20 Prill 2015, Readi. publikon videoklipin "A Mak Naj Sen".

Më datë 26 Shtator 2015, Readi. publikon videoklipin "Trankila".

Më datë 5 Janar 2016, Readi. publikon videoklipin "Uk I Bardh".

Më datë 28 Prill 2016, Readi. publikon videoklipin "El Padrino 1".

Më datë 30 Shtator 2016, Readi. publikon videoklipin "El Padrino 2".

Më datë 12 Nëntor 2016, Readi. publikon videoklipin "Valeta".

Më datë 21 Shkurt 2017, Readi publikon videoklipin "Kampshtepiz". Teksti u shkrua nga vetë Readi.

Në vitin 2017, Readi publikon albumin "Nit Locomotiva".

Më datë 16 Janar 2018, Rimi publikon videoklipin "Diva", në bashkëpunim me Readi.

Më datë 3 Korrik 2018, Readi publikon videoklipin "Monami". Teksti u shkrua nga vetë Readi. Videoklipi u prodhua nga XL Films.

Më datë 15 Gusht 2018, Readi publikon videoklipin "Vetem 5 Minuta", në bashkëpunim me Specialisti.

Më datë 16 Janar 2019, Readi publikon videoklipin "Duki".

Më datë 26 Korrik 2019, Readi publikon videoklipin "Pse". Produksioni audio u realizua nga Zzap And Chriss.

Më datë 30 Tetor 2020, Readi publikon videoklipin "S'jena Na".

Në vitin 2020, Readi publikon albumin "Mixtape Gramnit".

Më datë 11 Dhjetor 2020, Readi & Bubulina publikojnë videoklipin "Doli". Teksti i këngës u shkrua nga Readi, ndërsa orkestrimi u punua nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 24 Prill 2021, Readi publikon videoklipin "Nashta (Remake Nada)". Teksti i këngës u shkrua nga Readi. Produksioni audio u realizua nga Readi.

Më datë 24 Shtator 2021, Readi publikon videoklipin "Ike". Teksti i këngës u shkrua nga Readi. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Readi.

Më datë 15 Tetor 2021, Readi publikon videoklipin "1 Dashni". Teksti i këngës u shkrua nga Readi. Videoklipi u prodhua nga XL Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Readi.

Më datë 29 Dhjetor 2021, Blondi & Readi publikojnë videoklipin "Xhani". Muzika e këngës u punua nga Blond Krasniqi, teksti u shkrua nga Blond Krasniqi & Readi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.

Më datë 16 Prill 2022, Readi publikon videoklipin "1Unaz". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 2 Korrik 2022, Readi publikon videoklipin "Si Ti". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Readi, teksa për arranzhimin u kujdes Nurteel. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Nurteel.

Më datë 15 Gusht 2022, Readi publikon videoklipin "N'tela". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 28 Tetor 2022, Readi publikon videoklipin "Rastesisht". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 30 Nëntor 2022, Readi publikon videoklipin "1Lutje". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 18 Mars 2023, Readi publikon videoklipin "Lema". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi.

Më datë 27 Prill 2023, Readi publikon videoklipin "Ndarja". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 24 Qershor 2023, Readi publikon videoklipin "Oj Dashni". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Videoklipi u prodhua nga BUG Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 8 Shtator 2023, Readi publikon videoklipin "Xhanëm". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 25 Nëntor 2023, Readi publikon videoklipin "Meri". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi. Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 15 Dhjetor 2023, Readi & Marlin publikojnë videoklipin "Patroll". Produksioni audio u realizua nga vetë Readi.

Më datë 8 Mars 2024, Readi publikon videoklipin "1Kyqje". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Readi.

Më datë 12 Prill 2024, Blendiar Bytyqi & Readi publikojnë videoklipin "Oj Dritë E Syve". Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Blendiar Bytyqi & Readi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.
DËRGOI: