>
BIOSHQIP
Biografia
Grupi R.A.Y u themelua 22.10.2010.
Kryesisht, grupi luan muzike Britpop/pop rock dhe ndikimet I kane patur me teper nga grupe te huaja si dhe nga grupi Ritfolk. Ata jane 5:
Ne vocal: Besian Xhindole
lead guitar: Donald Sefa
rhythm guitar: Ergi Shkelzeni,
bass guitar: Geri Zotaj,
drummer: Edvin Parmeza.


Në Maj 2012, R.A.Y Band marrin pjesë në Top Fest 9 me këngën "Kalimtare". Fabula e kenges ka te beje me stadet qe peson jeta e cdo kujt prej nesh dhe te gjithe vijme ne nje moment kur kujtojme me nostalgji momente te paharrueshme te jetes.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}