>
BIOSHQIP
Biografia
Princ1 i njohur ndryshe Ani Vladi i lindur ne Lure “Diber” i ditelindjes Qershor 1995. Karrieren e tij muzikore e ka nisur ne vitin 2009 si tekstshkrues deri ne vitin 2014 ku me vone punoi si Kengetar dhe si producent. Tashme eshte nje kantautor dhe kengetar i suksesshem, ku njeh hite si kenga “Mos Hesht “ “Shoku Jem” “Dasem” e me rradhë.
Evente
Më datë 6 Mars 2019, Princ1 publikon videoklipin "Shokt E Mi".

Më datë 30 Qershor 2019, Princ1 publikon videoklipin "Big Banda".

Më datë 1 Mars 2020, Marley publikon videoklipin "Ja Kem Dal", në bashkëpunim me Princ1.

Më datë 7 Korrik 2020, Princ1 publikon videoklipin "Per Atdhe Kaj", në bashkëpunim me G4Z1. Teksti i këngës u shkrua nga Princ1. Videoklipi u prodhua nga EGO Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 7 Shtator 2020, Princ1 publikon videoklipin "Shoku Jem". Videoklipi u prodhua nga EGO Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 5 Nëntor 2020, Princ1 publikon videoklipin "Dasem", në bashkëpunim me Baba Lin. Teksti i këngës u shkrua nga Princ1 & Baba Li. Produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 27 Nëntor 2020, Princ1 publikon videoklipin "Kuq E Z", në bashkëpunim me Baba Lin. Muzika e këngës u punua nga Princ1, ndërsa teksti u shkrua nga Princ1 & Baba Li.

Më datë 25 Janar 2021, Princ1 publikon videoklipin "Shoku Jem 2". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Princ1. Produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 20 Mars 2021, Princ1 publikon videoklipin "Ka Da Le". Teksti i këngës u shkrua nga Princ1.

Më datë 15 Maj 2021, Princ1 publikon videoklipin "Pllumat", në bashkëpunim me Rony. Muzika e këngës u punua nga Princ1, ndërsa teksti u shkrua nga Princ1 & Rony Rag. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 5 Qershor 2021, Princ1 publikon videoklipin "Kurre". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 25 Korrik 2021, Princ1 publikon videoklipin "Oki". Teksti i këngës u shkrua nga Princ1, ndërsa orkestrimi u punua nga Alandy. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 25 Gusht 2021, Princ1 publikon videoklipin "Xixa". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 6 Nëntor 2021, Princ1 publikon videoklipin "Kriminele". Teksti i këngës u shkrua nga Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 28 Nëntor 2021, Mandy publikon videoklipin "Kuq E Zi", në bashkëpunim me Princ1. Teksti i këngës u shkrua nga Princ1 & Mandy. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 25 Maj 2022, Princ1 publikon videoklipin "Ajo". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 15 Gusht 2022, Maria Zeme publikon videoklipin "E Kam Pa", në bashkëpunim me Princ1. Teksti i këngës u shkrua nga Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 15 Tetor 2022, Princ1 publikon videoklipin "Sekret". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Princ1. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 10 Mars 2023, Princ1 publikon videoklipin "O Rrush". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Princ1, teksa për arranzhimin u kujdes Apollo. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 11 Prill 2023, Princ1 publikon videoklipin "Zemra Vogel". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Princ1, teksa për arranzhimin u kujdes Apollo. Videoklipi u prodhua nga Fullmoon Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Princ1.

Më datë 14 Korrik 2023, Princ1 publikon videoklipin "E Kam Dit". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Princ1. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga vetë Princ1.

Më datë 19 Nëntor 2023, Princ1 publikon videoklipin "7". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Princ1, teksa për arranzhimin u kujdes Apollo. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1 & Apollo.

Më datë 12 Prill 2024, Princ1 publikon videoklipin "Criminal". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Princ1. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1 & Apollo.

Më datë 16 Maj 2024, Double T publikon videoklipin "Edhe Sa", në bashkëpunim me Princ1. Muzika e këngës është kompozuar nga Princ1, tekstin e kanë shkruar bashkë Princ1 & Double T, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.