>
BIOSHQIP
Biografia
Premtim Ibrahimi, i cili për herë të parë u shfaq në skenën muzikore në vitin 2011, nuk ka të ndalur me punën dhe angazhimin e tij rreth muzikës. “Unë frymëzohem duke kënduar shqip, ndërsa publiku është ai për të cilin do të jap maksimumin tim gjithmonë, andaj shpresoj që këngët e mia të mirëpriten nga të gjithë”, shprehet Premtimi.

Më datë 5 Shtator 2011, Premtimi publikon videoklipin "Elektrizoje". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 30 Dhjetor 2011, Premtimi publikon videoklipin "Nuk Kam Me Gjume". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 15 Mars 2012, Premtimi publikon videoklipin "Zonja Valentine". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 4 Qershor 2012, Premtimi publikon videoklipin "I Yt Mall", këngë kjo e cila është mirëpritur nga publiku.

Më datë 21 Tetor 2012, Premtimi publikon videoklipin "Thema Thema". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 17 Mars 2013, Premtimi publikon videoklipin "Syno I Zi". Muzika e këngës u punua nga Mbreti Records.

Më datë 16 Qershor 2013, Dijamanti publikon videoklipin "Afrohu Ti Veq Pak", në bashkëpunim me Premtimin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 25 Qershor 2013, Premtimi & Radoo publikojnë videoklipin "Relax".

Më datë 14 Dhjetor 2014, Premtimi publikon videoklipin "Gurbeti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 29 Janar 2015, Premtimi publikon videoklipin "Qonu Burra", në bashkëpunim me Radoo.

Më datë 15 Mars 2015, Premtimi & Kushtrimi publikojnë videoklipin "Besen Bes". Kjo kënge i eshte kushtuar dëshmorëve të kombit. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 17 Maj 2015, Premtimi publikon videoklipin "Nena Ime". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 8 Nëntor 2015, Premtimi publikon videoklipin "Ani Ani". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 10 Prill 2016, Premtimi & Fatmir Kida publikojnë videoklipin "Mas Miri". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 5 Qershor 2016, Fatmir Kida publikon videoklipin "Shko", në bashkëpunim me Premtimin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 28 Gusht 2016, Premtimi publikon videoklipin "Hajt". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mbreti Records.

Më datë 10 Maj 2017, Premtimi publikon videoklipin "E Para". Muzika e këngës u punua nga Arsim Bunjaku, teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhat Mujovi (Wirusi).