>
BIOSHQIP
Biografia
Ai njihet Rapsod i Hasit kendon kenge popullore nga te gjitha trevat e Shqiperise.

Në vitin 2014, Hamit Kastrati & Perparim Brati publikojnë albumin "Nje Shqiperi Do T'jet N'ballkan".

Më datë 18 Maj 2017, Perparim Brati publikojnë videoklipin "Paci Lumturi Gjithmone".

Në vitin 2018, Hamit Kastrati & Perparim Brati publikojnë albumin "Mos Ja Kthe Shpinen Atdheut".

Më datë 7 Nëntor 2019, Përparim Brati & Ismet Guci publikojnë videoklipin "Albin Kurti".

Më datë 26 Mars 2020, Perparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Kenge Per Termetin".

Më datë 12 Maj 2020, Perparim Brati, Avni Metalia & Hysni Metalia publikojnë videoklipin "Këngë Per Dëshmorin Qamil Metalia".

Më datë 16 Qershor 2020, Shkumbin Sadiki & Perparim Brati publikojnë videoklipin "Kenge Per Sadik Gaxhen". Muzika e këngës u punua nga Shkumbin Sadiki.

Më datë 15 Nëntor 2020, Përparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Këngë Gurbeti 2020".

Më datë 2 Korrik 2021, Përparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Gurbeti". Kënga u orkestrua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania ProMedia.

Më datë 10 Shkurt 2022, Përparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Mërgimtari".

Më datë 17 Shkurt 2022, Përparim Brati publikon videoklipin "17 Shkurt".

Më datë 19 Nëntor 2022, Perparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Kenge Kushtuar Lulzim Duraj".

Më datë 24 Tetor 2023, Përparim Brati & Avni Metalia publikojnë videoklipin "Këngë Për Nait Hasanin". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alfred Qemalja, ndërsa tekstin e shkroi Sahit Osmani.