>
BIOSHQIP
Biografia
I quajtur NDRICIM THIKA, njihet me emrin e artit PANIKU TMB dhe ka lindur ne KUKES ne vitin 1993, ne fshatit SHTANE. Ne vitin 1994 u shperngul ne Tirane, Kamez. Ne femijeri endrra ime ishte te beheshe FUTBOLLIST ose KENGETAR.

Ne 28 NETOR te viti 2009 krijuan Grupin, THE MAGIC BOYS ose TMB. Pjestaret e pare te krupit ishin: PANIKU (Ndriçim Thika), MISTIKU (Altin Algjoni), GLOBI-ART (Elton Kraja), TONI-B (Fatjon Bitosha), INFINIT (Ndriçim Algjoni). Pas 1 viti u shtuan BLODY-BOY (Mark Peci) dhe REAL-BOY (Rexh Kraja).

Pas nje shkeputje te shkurter nga muzika, ne Maj te vitit 2012, relizuan videoklipin e pare te quajtur "I'M BACK". Me pas vazhduam me videklipe te tjera si: "Jena TmB", "Qeshtja Jone", "Djemt e Kqij" dhe "Mbijetojna".

Më datë 1 Korrik 2014, Mistiku publikon videoklipin "Pergjithmon Bashke", në bashkëpunim me Paniku Tmb.

Më datë 16 Korrik 2015, Mistiku publikon videoklipin "Syte E Saj", në bashkëpunim me Paniku.

Më datë 24 Shkurt 2016, Mistiku publikon videoklipin "Shutthef**k", në bashkëpunim me Paniku.

Më datë 19 Mars 2016, Paniku publikon videoklipin "Femna E Dridh", në bashkëpunim me Mistiku.

Më datë 18 Prill 2016, Paniku publikon videoklipin "Malli Merr".

Më datë 17 Qershor 2016, Paniku publikon videoklipin "Hala T'du".

Më datë 16 Korrik 2016, Mistiku publikon videoklipin "Hit Suma", në bashkëpunim me Paniku.

Më datë 24 Gusht 2016, Paniku publikon videoklipin "Fiksim", në bashkëpunim me Mistiku.

Më datë 26 Shtator 2016, Mistiku publikon videoklipin "Real G", në bashkëpunim me Paniku.

Më datë 5 Tetor 2016, Paniku publikon videoklipin "Nolie", në bashkëpunim me Mistiku & Hazy.

Më datë 9 Gusht 2017, Paniku publikon videoklipin "Lironi Djalin (Ballist Morina)", në bashkëpunim me Mistiku.

Më datë 25 Shtator 2017, Paniku publikon videoklipin "Shqipe N'qeli".

Më datë 29 Nëntor 2017, Mistiku publikon videoklipin "Jetimat E Ballkanit", në bashkëpunim me Paniku.

Më datë 7 Janar 2018, Paniku publikon videoklipin "Ajo So Mo".

Më datë 9 Shkurt 2018, Paniku publikon videoklipin "Bang Bang", në bashkëpunim me Mistiku.

Më datë 9 Mars 2018, Paniku publikon videoklipin "Si Ndihesh Pa Mu".

Më datë 9 Prill 2018, Mistiku & Paniku publikojnë videoklipin "Hola".

Më datë 22 Qershor 2018, Paniku publikon videoklipin "Pam Pam".

Më datë 6 Mars 2019, Mistiku publikon videoklipin "Alles Mama", në bashkëpunim me Panikun.