>
BIOSHQIP

Orgesa Zaimi, Nënë Për Herë Të Dytë

27-11-2014
Tashmë është dy vjeç vogëlushja e saj, Bora dhe Orgesa Zaimi do t'i japë asaj edhe një vëllaçko. Këngëtarja që sapo ka publikuar edhe një album të veçantë muzikor, ka zgjedhur rrjetin social instagram për të dhënë lajmin. Orgesa ka shtuar se nuk është nga ata persona që i mban të fshehtë fëmijët, duke iu referuar disa personave publikë që nuk i nxjerrin me fytyrë fëmijët, pasi nuk e ndien veten edhe aq të famshme që ta mbajë jetën mister.
(Indeksonline)

Orgesa Zaimi, Nënë Për Herë Të Dytë