>
BIOSHQIP
Biografia
Omerta ehste nje grup i perbere nga mbi 20 anetare, dy prej te cileve jane JMC dhe LAZY. Emri i vertete i JMC eshte Xhulio Xhaferri ndersa emri i vertete i LAZYT eshte Adonis Dollapi. Ditelindjet e tyre jane ne JMC 1.1.1986 dhe LAZY 20.3.1989. Aktualisht ata jetojne ne Tirane. Grupi i omertes ka kryer bashkepunime me GRAND THUGZ, STRESIN, etj

Në Maj 2008, Omerta marrin pjesë në Top Fest 5 me këngën "Bojm Boom".

Në Maj 2009, Omerta marrin pjesë në Top Fest 6 me këngën "Cohu".

Në Qershor 2010, Omerta marrin pjesë në Çelësi Muzikor 4 me këngën "Recognize Me".

Më datë 24 Tetor 2010, D-alboz publikojnë videoklipin "One Of A Kind", në bashkëpunim me Omerta.

Në Qershor 2011, Omerta marrin pjesë në Top Fest 8 me këngën "Luje Si Do Me Na".
DËRGOI:

KATEGORI: