>
BIOSHQIP

Zhvishet Besnik Çaka

20-07-2015
Në estradë kurrë nuk është folur për këngëtarë nën-peshë, por vetëm për të atillë me peshë të tepërt. Derisa këta të fundit kritikohen pa fundëshisht, të "dobëtit" lihen të qetë.

Besnik Çaka i "NRG band", gjithmonë ka qenë shumë i dobët. Kjo gjë nuk i ka penguar publikut e as medias, por vetë atij. Për të shtuar në peshë, Besniku ka filluar të ushtroj intenzivisht dhe tani ai është i kënaqur me linjat e tij, aq sa po zhvishet me qejf në videoklipe e fotografi.

Besniku, është zhveshur sërish. Nga i nxehti, apo...?
(Indeksonline)

Zhvishet Besnik Çaka